If-Koubou

Windows 8 Revizuirea pas cu pas: carte solidă pentru începători

Windows 8 Revizuirea pas cu pas: carte solidă pentru începători (Cum să)

S-ar putea să fiți surprinsă să ne vedeți revizuirea unei cărți Windows 8, în special având în vedere că am lansat de curând propria noastră carte, The How-To Geek Guide to Windows 8 - dar din moment ce nu avem (încă) o versiune tipărită, vă oferă o altă opțiune.

Notă: într-adevăr, lucrăm la o versiune tipărită a cărții noastre, dar va fi probabil o lună înainte de a fi disponibilă. În plus, cartea Step-by-Step este scrisă de Ciprian Rusen, un prieten personal al meu, și este publicat de nimeni altul decât Microsoft Press.

Cartea

Nu vom merge în detaliu, deoarece descoperim că recenziile de cărți sunt destul de plictisitoare, dar există câteva puncte despre care am dori să vorbim despre această carte, atât cea bună, cât și cea rea.

Binele

  • Mare pentru incepatori: Dacă sunteți începător, aceasta este cu siguranță o carte solidă pentru dvs. Ele acoperă lucruri precum ecranul de pornire, personalizarea, aplicațiile încorporate, rețeaua de bază, multimedia, siguranța familiei și multe altele. Orice este nou în Windows 8 este acoperit cu atenție.
  • Instrucțiuni pas cu pas: Așa cum însemnă și titlul, aceasta este singura carte de acolo (alta decât a noastră) care are grijă să treacă totul în pași cu poze, dar totuși are o mulțime de acoperire.
  • Destul de ieftin: Versiunea tipărită a acestei cărți este în prezent de doar 19,79 USD în magazinul Amazon din SUA, și având în vedere că cartea are o lungime de 784 de pagini, este o afacere bună. Versiunea Kindle este la pretul de 14 dolari - mai putin o afacere.
  • Cuprinsul este ușor de înțeles: Cuprinsul este prezentat într-un mod foarte ușor de înțeles - fiecare secțiune a fiecărui capitol se referă la modul de rezolvare a unei probleme sau la modul de a face ceva. Deci, dacă doriți să știți cum să vă conectați contul dvs. Facebook la aplicația Oameni, este chiar acolo în cuprins.
  • Acoperire bună: Aproape tot ce este nou în Windows 8 este acoperit în această carte. Nu vă lăsați păcăliți de alte cărți care vă spun că vă vor oferi "secrete", deoarece nu există aproape nimic care să acopere acest lucru, care nu este acoperit și de această carte. Sau cartea noastră, pentru asta.

Răul

  • Gesturi atingeți acoperite în anexă: Având în vedere faptul că Windows 8 este atât de concentrat pe noua interfață Touch-friendly, am fost surprinși că trebuie să flip la Apendice pentru a vedea de fapt, acoperirea de gesturi noi touch. Bănuiesc că mulți utilizatori vor folosi Windows 8 pentru prima dată pe un dispozitiv compatibil cu atingerea, deci credem că ar fi fost chiar în față și în centru. Notă: gesturile tactile sunt acoperite în textul cărții, doar ilustrate până la sfârșit.
  • typos: Nu avem prea mult de spus aici, deoarece prima versiune a cărții noastre a avut de asemenea greșeli în ea, dar trebuie doar să fii pregătit dacă ești tipul de persoană care te deranjează de niște greșeli.
  • Intro confuz: Când deschideți cartea, se referă la o secțiune numită "Introducerea Windows 8". Apoi, veți întoarce o grămadă de pagini și primul capitol este, de asemenea, numit "Introducerea Windows 8" - în cuprins, ambele sunt enumerate, dar fiecare conține ceva diferit și chiar trebuie să citiți ambele. Este puțin confuz.

Linia de fund

  • Dacă doriți o carte tipărită care să acopere Windows 8 cum funcționează How-To Geek și nu doriți să așteptați o lună sau mai mult pentru ca cartea noastră să apară în broșat, aceasta este o alegere solidă.

Puteți obține cartea prin intermediul acestei legături Amazon - și ar trebui să verificați și secțiunea "Faceți clic pentru a vedea în interior", astfel încât să puteți vedea cuprinsul și o parte din primul capitol. De asemenea, puteți să vă uitați în librăria locală dacă doriți, sperăm că va fi acolo.

Windows 8 pas cu pas [Paperback] pe Amazon.com