If-Koubou

Căștile wireless au fost folosite pentru a suge, dar sunt bune acum

Căștile wireless au fost folosite pentru a suge, dar sunt bune acum (Cum să)

Urăsc firele. Pentru o lungă perioadă de timp am vrut să folosesc exclusiv căștile wireless, dar nu au fost destul de bune. Nu era posibil să le împerechezi pe Bluetooth, suna groaznic, iar durata de viață a bateriei a durat aproximativ cincisprezece minute. Lucrurile s-au schimbat însă.

Acum trei săptămâni am cumpărat o pereche de BeatsX și nu m-am uitat de atunci. Căștile wireless sunt, în cele din urmă, destul de bune pentru lumea reală. Iata de ce.

Bluetooth funcționează în sfârșit

Cea mai mare barieră pentru tehnologia fără fir a fost întotdeauna Bluetooth. De ani de zile, a fost puțin mai mult decât o punchline. 60% din timp, a funcționat de fiecare dată - dacă ai avut noroc. Ați putea petrece cu ușurință zece minute încercând să împerecheați telefonul și setul mâini libere și încă nu aveți nicio idee de ce nu se vor conecta.

La un moment dat în ultimii ani, Bluetooth a fost ... bine dacă nu bun, utilizabil. Ea a început treptat să suge mai puțin de asociere ar lua șase minute în loc de niciodată - și în cele din urmă, a funcționat, în general, atunci când ați vrut. Există încă hiccup ocazional, dar, în cea mai mare parte, este destul de fără sudură. S-ar putea să fie nevoie să faci ceva pentru a obține totul pe care să îl împerechești prima oară, dar după aceea ar trebui să fii bine să pleci. Conexiunile rupte au fost folosite zilnic, dar acum sunt un eveniment rar. Asigurați-vă că utilizați un smartphone modern și căști; că căștile Jawbone din 2007 încă nu se vor conecta, indiferent cât de greu încerci.

Și lucrurile se îmbunătățesc. Chip-ul propriu W1 de la Apple, care se află în căștile BeatsX precum și în Airpods, face ca conectarea să fie și mai fiabilă. În cele trei săptămâni la care am avut BeatsX, a existat doar o singură dată când nu se vor împerechea cu iPhone-ul meu. Motivul? Am oprit Bluetooth-ul. Sunt cinci minute din viața mea, nu mă mai întorc.

În mod similar, Samsung Galaxy S8 are cel mai recent standard Bluetooth 5.0 și este, potrivit Expertului Android rezident al lui Geek, Cam Summerson "cea mai bună experiență Bluetooth pe care a avut-o vreodată". Mai multe telefoane ar trebui să o susțină în curând.

Ele sună bine (suficient)

Cablurile cu fir sunt mai bune decât cele Bluetooth în circumstanțe ideale, dar asta înseamnă. Ultima încorporare a tehnologiei Bluetooth are o lățime de bandă suficientă pentru calitatea audio a CD-ului; chiar mai mare dacă utilizați un telefon Android și căști care acceptă AptX. Dacă ascultați muzică streaming sau MP3-uri pe care le-ați pirat în 2004 pe un autobuz zgomotos, Bluetooth probabil că nu este link-ul slab în configurarea audio.

În mod similar, o pereche ieftină de cleme cu cabluri va suna mult mai rău decât un set decent de căști Bluetooth. Chiar și Beats, sub influența Apple, nu sună ca și cum un copil ar fi dat controlul basului. Da, cele Bluetooth vor costa un pic mai mult dar, așa cum vom ajunge într-un minut, ei vor dura, de asemenea, mult mai mult, astfel încât vă puteți permite să investească mai mult.

Dacă căutați o calitate maximă a sunetului, vă recomandăm să obțineți monitoare personalizate. Dar, dacă aveți nevoie doar de ceva care sună bine atunci când ascultați Spotify la biroul dvs. sau în timp ce mergeți pentru o alergare, Bluetooth earbuds sunt mai mult decât suficient.

Durata de viață a bateriei nu este (mult) o problemă

Nu o să mint, încărcarea căștilor nu este prea distractivă. Bine este că bateriile durează destul de mult încât nu este o problemă prea mare.

BeatsX meu obține opt ore de viață a bateriei. Asta e suficient pentru o zi de utilizare grea, două sau trei zile de utilizare ocazională. Cele mai multe alte burete Bluetooth au un fel de viață similară a bateriei, în funcție de cât de mari sunt ele. Foarte mici, cum ar fi AirPods, durează ultimele patru sau cinci ore, dar vin cu cazuri de încărcare care vă vor oferi 24 de ore întregi. Cârligele mai mari, cu gât tare, precum Phiaton BT 100 NC, primesc aproximativ 12 ore.

Indiferent de modul în care te uiți la el, ar trebui să poți găsi un set de căști Bluetooth care să aibă suficiente sucuri pentru a-ți face o zi întreagă. Apoi devin doar un alt obiect gadget pe care trebuie să-l conectați noaptea. Chiar mai bine, pentru că au baterii atât de mici încât se încarcă foarte repede. Încă cinci minute de încărcare sunt suficiente pentru a-mi primi BeatsX la 25%; 45 de minute este tot ce le trebuie pentru a le încărca complet.

Sunt mult mai greu de rupt

În ultimii zece ani, am avut o pereche de căști, fie că mă încurcău de gât, fie de urechile mele, în fiecare minut al fiecărei zile. Probabil mi-am dat daune auditive permanente. Singura dată când le iau este în duș, și apoi doar sub protest.

Am trecut printr-o mulțime de căști. În mod normal, aproximativ trei perechi pe an ... deci, în jur de 30 de perechi în ultimul deceniu. Am încercat perechi ieftine, perechi de 200 de dolari și totul între ele. Toți aceștia nu reușesc exact așa: pauza de sârmă. Nu contează dacă au cabluri regulate, cabluri plate, cabluri împletite, cabluri de nylon, cabluri kevlar sau orice altceva, nu pot rezista mai mult de câteva luni de utilizare (ab). Dacă le-am folosit mai puțin, sunt sigur că vor dura mai mult, dar punctul rămâne: cea mai slabă parte a căștilor este firul.

Și căștile wireless nu au cabluri.

Totul se întoarce la teoria boților privind neregulile socio-economice. Atâta timp cât vă puteți permite, este mai bine să cheltuiți 150 dolari pe o pereche de căști Bluetooth care vă vor dura trei ani, de 30 de dolari de trei ori pe an pe o pereche cu fir care se va rupe.

Sunt mult mai fericiti de folosit

Sperăm că v-am convins că, în timp ce căștile Bluetooth nu ar putea fi perfecte, ele sunt acum destul de bune pentru utilizarea zilnică. Au un singur card de trăsură final: sunt mult mai plăcute decât șuruburile cu fir.

De la trecerea la BeatsX, nu a trebuit să-mi distrug urechea o dată, nu i-am prins pe mânerul ușii pe când m-am plimbat și nu au încercat să mă sufocă în timp ce am un pui de somn.Indiferent dacă sunt afară pentru o alergare, conducând undeva, rătăcind în jurul orașului sau în sala de sport, acestea sunt neobservate. Doar lucrează.

Căștile wireless sunt în sfârșit gata pentru timpul mare. Veți plăti o primă, dar, cel puțin pentru mine, merită. Cu iPhone 7 deja jack-ul audio gratuit și cel mai recent Pixel de la Google probabil să-l scape prea, în curând, s-ar putea să nu aibă de ales.