If-Koubou

Yoono Desktop Să vă conectați la rețelele sociale și IM

Yoono Desktop Să vă conectați la rețelele sociale și IM (Cum să)

Cu multitudinea de rețele sociale și de servicii de IM acolo, poate fi frustrant încercarea de a urmări toate acestea. Astăzi, ne uităm la aplicația desktop Yoono, care vă permite să urmăriți rețelele sociale și mesajele instant dintr-un loc central.

Notă: aplicația desktop este încă în fază beta, astfel încât este posibil să aveți câteva erori, dar în general în testele noastre, a fost stabilă.

Yoono

Instalarea este simplă, rapidă și ușoară. După instalare, veți avea o listă cu diferite servicii de rețea socială și IM pentru a alege.

Un al doilea ecran este afișat în cazul în care vă conectați la contul dvs., în acest exemplu este Facebook.

Fiecare serviciu vă va oferi diferite mesaje care vă vor anunța că sunteți conectat prin Yoono. În acest exemplu de Twitter, acum puteți să vă actualizați microblogurile, să răspundeți altor utilizatori, să distribuiți link-uri și multe altele.

Crearea unui cont Yoono este la fel de simplu ca și alegerea unui nume de utilizator, a unei parole și introducerea în contul dvs. de e-mail. Înregistrarea unui cont Yoono permite configurarea simplă pe mai multe computere.

În acest exemplu, aveți o idee despre cum funcționează și cum arată. Introduceți mesajul pe care doriți să-l distribuiți, apoi alegeți care dintre rețelele sociale pe care doriți să le partajați și apăsați butonul Actualizare.

Există o mică pictogramă roșie lângă fiecare rețea care arată numărul de mesaje sau actualizări noi. De asemenea, puteți face o căutare web în timp real în rețeaua socială din bara de sus.

Se deschid rezultate din motorul de căutare OneRiot Beta în timp real. Acesta accesează cu crawlere link-urile pe care oamenii le distribuie pe Twitter, Digg, MySpace și altele pentru a vă aduce conținut relevant din punct de vedere social.

Puteți adăuga cu ușurință o nouă rețea socială sau un serviciu de chat în orice moment după configurarea inițială.

Există câteva opțiuni diferite pe care le puteți selecta pentru a schimba modul în care a fost notificat și ce se afișează în zona de notificare.

Pentru fiecare mesaj nou, tweet sau IM ... se afișează o notificare, astfel încât să puteți fi la curent cu ceea ce se întâmplă în timp real. Poate fi destul de distractiv, deși, dacă încercați să obțineți o muncă, este probabil o idee bună să o opriți.

Pictograma Yoono se află în zona de notificare și puteți să faceți clic dreapta pe ea pentru a adăuga o nouă rețea socială, a modifica opțiunile sau a închide aplicația.

Lucru minunat despre Yoono este că nu a încercat să instaleze niște crapware cum ar fi unele aplicații similare care încearcă să facă (Digsby vine în minte). Am testat testul pe o mașină Windows 7 (32 de biți) și ar trebui să funcționeze bine cu XP (SP2), Vista și au și o versiune pentru Mac OS X. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații gratuite ușor de folosit care ține rețeaua dvs. socială online într-un singur loc central pe desktop, merită să încercați aplicația Yoono Desktop.

Descarcă Yoono Desktop Beta pentru Windows sau Mac OS X