If-Koubou

Puteți să trageți și să aruncați rezultatele imaginilor Siri în alte aplicații pe Mac

Puteți să trageți și să aruncați rezultatele imaginilor Siri în alte aplicații pe Mac (Cum să)

Există câteva lucruri destul de interesante pe care le puteți face cu Siri în MacOS Sierra, inclusiv căutarea pe web pentru imagini. Dar dacă doriți să folosiți una dintre aceste imagini într-un e-mail sau într-o altă aplicație? Tot ce ai nevoie este o dragoste.

Este foarte ușor, așa că să explicăm cum funcționează. Activați Siri fie făcând clic pe pictograma sa din bara de meniu, Dock, fie utilizând opțiunea de comenzi rapide de la tastatură Option + Bara de spațiu.

Siri vă permite să căutați imagini pe Mac sau pe Internet prin Bing. Atunci când găsește imagini, acesta va afișa primele douăsprezece rezultate.

Dacă doriți să vedeți mai multe imagini decât cele pe care vi le arată Siri, faceți clic pe "Vedeți mai multe imagini în Safari". Când faceți acest lucru, acesta va întoarce nu numai primele douăsprezece imagini, ci și multe altele dincolo de acestea.

Deci, să presupunem că doriți să împărtășiți o fotografie a lui Pikachu cu un prieten sau un membru al familiei prin iMessage sau Mail. Puteți face acest lucru tradițional prin căutarea și apoi trăgând-o în aplicația dvs., dar este mult mai rapid și mai ușor să faceți acest lucru de la Siri.

Odată ce Syri întoarce rezultatele imaginii, trebuie doar să faceți clic pe unul, să-l trageți din Siri și să-l lăsați oriunde doriți.

Aici am creat un mesaj în Mail unde ne-am târât și ne-a scăpat imaginea din Siri. Puteți face acest lucru cu orice rezultat de imagine Siri se întoarce.

Nu vă limitați la inserarea în aplicații. De asemenea, puteți să aruncați imaginile într-un dosar pentru o utilizare ulterioară.

Puteți chiar să trageți imaginea rezultatelor reale, cum ar fi dacă doriți să alegeți un prieten prietenul preferat.

Nu vă limitați la Mail, iMessage sau alte aplicații Apple. Puteți să glisați și să aruncați imagini în aproape orice aplicație doriți, fie că este vorba de Microsoft Word, Slack, Facebook sau altceva. Dacă puteți copia și lipi o imagine în ea, atunci o puteți face și de la Siri.

Acum, data viitoare când trimiteți textul prietenului dvs. și faceți referire la ceva pe care nu îl recunosc sau îl înțelege, îi puteți arăta ce vreți să faceți cu o căutare rapidă a imaginilor din Siri.