If-Koubou

Aveți posibilitatea să obțineți un laptop Windows de 200 de dolari, dar Chromebook-urile sunt încă în valoare de cumpărare

Aveți posibilitatea să obțineți un laptop Windows de 200 de dolari, dar Chromebook-urile sunt încă în valoare de cumpărare (Cum să)

Epoca laptopului de 200 dolari Windows este înapoi, iar HP Stream este doar primul din multe. Aceste produse sunt cu siguranță mai bune decât netbook-ul mult mai rău, dar Chromebookurile le-au bătut în multe feluri.

Nu, nu ne argumentăm că toată lumea ar trebui să cumpere un Chromebook. Chromebookurile nu sunt potrivite pentru toată lumea, la fel cum laptopurile ieftine Windows nu sunt potrivite pentru toată lumea. Fiecare dintre ei are publicul.

De ce laptop-uri ieftine Windows sunt înapoi

Laptopurile ieftine Windows nu sunt nimic nou. Acestea au devenit un fenomen al pieței de masă cu netbook-uri. Netbook-urile au fost cândva vândute ca fierbinte, dar apoi vânzările au încetinit până la oprire. Aceste netbook-uri - cu prețul scăzut și portabilitatea convenabilă - au avut prea multe dezavantaje. Erau prea leneși, prea mici și prea greu de scris. Tabletele au încheiat tranzacția și au oferit o mai bună "achiziție pe net" pentru mai mulți oameni la un preț scăzut decât netbook-urile.

Când Windows 8 a ieșit, Microsoft sa mutat departe de aceste netbook-uri și și-a încheiat licențele ieftine "Windows 7 Starter". Laptopurile ieftine Windows s-au uscat ca Microsoft a încercat să împingă oamenii spre mașini mai scumpe cu touchscreens. În absența lor, Chromebookurile s-au apucat și au început să câștige mai multă cotă de piață.

Microsoft are seriozitate să concureze cu acele Chromebook-uri de la capătul inferior al pieței. Producătorii pot face laptopuri ieftine de la Windows ca HP Stream și nu plătesc nimic de la Microsoft - asta este $ 0 - pentru licența Windows. Acest lucru este datorat "Windows 8.1 With Bing", o versiune de Windows care nu poate fi diferențiată de utilizatorul mediu. Nu, nu există limitări pentru dvs. aici, spre deosebire de sistemele vechi Windows 7 Starter.

Microsoft vrea să cumperi un laptop HP Stream - sau un laptop similar ieftin - dacă te uiți la Chromebookuri. Acestea sunt poziționate în aceeași gamă de prețuri pentru același tip de utilizator.

Fotografia HP Stream 11 de la Microsoft

În cazul în care Chromebookurile Stomp aceste laptopuri ieftine

Mass-media este în prezent obișnuită cu apelarea la HP Stream a unui "ucigaș de Chromebook". Dar ele sunt produse diferite, iar Chromebookurile au multe avantaje:

  • Simplitate: HP Stream vine cu un desktop Windows complet, toate bloatware-ul obișnuit, și orice altceva care implică. Se livrează, de asemenea, cu Windows 8.1, deci aveți și noua interfață Don-call-it-Metro. Un Chromebook este livrat cu un mediu desktop minimal conceput doar pentru navigarea pe web. Există și un singur desktop - nu două interfețe dueling.
  • Micul sistem de întreținereChromebookurile sunt de asemenea mai ușor de întreținut. Nu veți avea de a face cu software-ul de securitate și alte instrumente. Actualizarea Chromebook-urilor în fundal și va necesita doar o repornire rapidă pentru patch-uri - nu o repornire, mai multe patch-uri, o repornire, mai multe patch-uri, o repornire și încă mai multe patch-uri, așa cum probabil ați experimentat pe Windows. Nu există nicio aplicație bloatware pe care să o eliminați din sistem pe o instalare proaspătă pe un Chromebook.
  • Securitate: Chromebookurile nu sunt imune la programe malware, deoarece programele malware pot fi livrate ca extensii de browser din Magazinul web Chrome. Cu toate acestea, aceștia nu sunt vulnerabili la toate malware-urile Windows aflate în sălbăticie, și acesta este un avantaj imens.
  • Administrare ușoară: Chromebookurile sunt mult mai ușor de gestionat, motiv pentru care văd o astfel de absorbție rapidă în școli. Școlile își pot gestiona Chromebookurile de pe consola web a Google fără a fi nevoiți să-și configureze propriul server pentru a gestiona toate aceste laptopuri cu o soluție de server Microsoft cum ar fi Active Directory. Școlile nu vor abandona în curând Chromebookurile pentru noile laptop-uri ieftine ale Microsoft. Chromebookurile au prea multe avantaje.

Toshiba Chromebook 2 de la Toshiba

În cazul în care notebook-uri ieftine Windows Beat Chromebooks

Desigur, este ușor să montați o apărare și pentru Windows. Marele avantaj al Windows-ului îl reprezintă compatibilitatea și puterea. Windows vă oferă acces la un univers mult mai larg de software - programe Windows care se întorc în decenii, aplicații profesionale de productivitate și mii de jocuri pe Steam și în alte părți. dacă doriți să rulați aceste lucruri, este necesar un PC Windows. Puteți chiar să rulați Chrome!

Dar purtați această minte minte: PC-urile ieftine Windows nu sunt cele mai bune mașini dacă doriți să rulați Photoshop, să folosiți aplicații desktop exigente sau să jucați jocuri recente. Veți folosi software ușor și jocuri mai vechi pe o astfel de mașină. Dacă doriți un PC Windows mai puternic, va trebui să plătiți mai mult.

Există, de asemenea, un software mai puternic și mai performant disponibil pentru Windows. Chromebookurile vă oferă web, dar aveți probleme dacă nu puteți face totul pe web.

Decizia de cumpărare

Dacă sunteți pe piață pentru un laptop, întrebarea este pe care ar trebui să o cumpărați. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv simplu care să vă permită accesul pe web, un Chromebook are laptop-uri ieftine pentru Windows - pentru majoritatea oamenilor. Da, dacă sunteți un geek și știți ce faceți, probabil veți obține mai mult dintr-un laptop Windows. Dar un Chromebook este mai simplu și, prin urmare, mai bine dacă nu sunteți un geek Windows, nu doriți să vă ocupați de Windows și complexitatea acestuia sau dacă cumpărați un dispozitiv pentru o rudă mai puțin cunoscută care ar putea rula în malware și transforma pentru tine de sprijin.

Dacă aveți nevoie de software de Windows și puterea și flexibilitatea pe care le permite, un laptop Windows va fi mai bine pentru tine. Cu toate acestea, ar trebui să analizați serios dacă un laptop ieftin de 200 de dolari va oferi o performanță suficientă pentru software-ul pe care îl veți folosi pe un sistem Windows complet. Există o șansă bună să cheltuiți mai mult pentru hardware mai rapid și mai capabil. Laptopurile mai scumpe pentru Windows pot prezenta performanțe "destul de bune" pentru utilizatorii de aplicații desktop, dar aceste laptopuri ieftine nu există încă.

HP Stream și Windows 8.1 cu Bing nu sunt ucigătoare pentru Chromebook. Windows este încă prea complex și greu să reușești să concurezi cu Chromebook-urile dacă simplitatea este importantă pentru tine. Dar, dacă ați plătit Chromebookurile și le-ați dorit să facă ceva mai mult, un laptop Windows ieftin, cum ar fi HP Stream, poate fi potrivit doar pentru dvs.

Microsoft se luptă din nou, și asta e minunat. În cele din urmă, ar trebui să conducă la produse mai bune pentru toată lumea - indiferent de tipul de laptop pe care îl cumpărați.