If-Koubou

Sunteți invitați la WinX DVD Ripper Giveaway & pachet cadou de Paști, Time-Limited! [Sponsorizate]

Sunteți invitați la WinX DVD Ripper Giveaway & pachet cadou de Paști, Time-Limited! [Sponsorizate] (Cum să)

Ziua Paștelui este la orizont. Dacă ați actualizat computerul la Windows 10, considerați-vă că sunteți norocoși: Digiarty Software sărbătorește vacanța cu un bang. Începând de acum, puteți prelua un set autentic de chei de licență pentru cel mai recent WinX DVD Ripper Platinum, unul dintre cei mai buni DVD rippers pentru Windows, care poate revigora perfect funcția de redare DVD pierdută pe Windows 10, fără a cheltui un ban.

Compania găzduiește alte activități promoționale care să răspundă diferitelor grupuri de consumatori și cerințe, care sunt enumerate mai jos.

Digiarty Software Paste-Tematic Giveaway & Promoții

  • Obțineți o copie gratuită a programului WinX DVD Ripper Platinum care funcționează la fel ca versiunea completă care blochează privilegiul Free Update înainte de aprilie, 4. Introduceți oferta >>
  • Bucurați-vă de versiunea gratuită de upgrade a WinX DVD Ripper Platinum cu o reducere specială. Prețul inițial este de 59,95 USD, dar acum puteți lua versiunea completă cu upgrade pentru $ 9,95 >>

Nu în ultimul rând, un pachet de produse WinX DVD Ripper Platinum, WinX HD Video Converter Deluxe și WinX DVD Copy Pro este de asemenea disponibil la un preț uimitor de scăzut, cu un cadou 5KPlayer.

Este soluția all-in-one pentru a face ripping DVD video, copie de rezervă, redare, descărcare și conversie.

Obțineți pachetul și maximizați puterea bibliotecii media imediat!

Verificați cel mai rentabil pachet de cadouri pentru vacanța de Paști >> 

Înapoi la WinX DVD Ripper Platinum

Nu este neobișnuit că încă nu sunteți sigur despre ce este capabil acest DVD ripper sau suspectați că aceste promoții sunt doar un alt tren hype care nu vă dă niciodată promisiunea, citiți mai departe dacă aveți suficiente bunătăți pentru a justifica descărcarea sau achiziționarea.

WinX DVD Ripper Platinum Review

Pentru acele nuci DVD printre utilizatorii de Windows, WinX DVD Ripper Platinum este un program pe care ei îl vor ține în apropierea și dragii inimii, deoarece este atât de versatil încât poate face toate lucrurile pe care le puteți aștepta de la un DVD ripper: rip DVDs la format video , converti DVD-uri în dispozitive, DVD-uri de rezervă în patru moduri unice și editați filme pe DVD. Ce este mai bine este că se transformă capul în aproape fiecare aspect.

Formatele DVD la Video

WinX DVD Ripper Platinum oferă o gamă largă de formate video, cum ar fi imaginea ISO DVD, MPEG2 (DVD), Chromecast, AVI, MP4, H.264, MOV, AVC, MPEG, WMV, etc.

DVD la dispozitive

Pe de altă parte, cu ajutorul a 350 de profiluri încorporate, ajută la convertirea perfectă a DVD-urilor la Apple (iPhone, iPad, iPod, Apple TV, iTunes), Android (Nexus, Samsung, HTC, Kindle Fire) , Xbox), Chromecast, Sony, Nokia etc.

Patru moduri de backup DVD

WinX DVD Ripper Platinum oferă exclusiv 4 moduri unice de copiere DVD (clona DVD la fișierul de imagine ISO, copierea DVD-ului într-un folder, duplicarea titlului DVD pe un fișier MPEG2 multiplu și copierea de rezervă a conținutului DVD).

Editați filme DVD

Parametrii video, cum ar fi rata de biți, rata cadrelor, raportul de aspect, codec-ul și alții sunt pe deplin sub controlul dumneavoastră. Pentru a o elimina, schimbarea elementelor audio, adăugarea de subtitrări, decuparea pentru a elimina barele negre și aranjarea pentru a vă rezerva clipul preferat poate fi un mod de a nu-ți face plăcere.

Vorbeste despre volumele pe care un program de ripping DVD-ul ar putea scoate o performanta atat de frumoasa pe extragerea DVD-urilor la diverse dispozitive cum ar fi iPhone / iPad sau hard disk, contin atat de multe functionalitati si nici macar nu te face sa te zgariezi putin. Cred că temerile tale de la începutul articolului mi-au fost puse la odihnă de acum.