If-Koubou

Legătura cu diapozitivele specifice din alte prezentări PowerPoint

Legătura cu diapozitivele specifice din alte prezentări PowerPoint (MS Office Sfaturi)

Ați trebuit vreodată să vă conectați prezentarea dvs. PowerPoint la alta? Ce se întâmplă dacă ați putea să le conectați la un diapozitiv specific în cealaltă prezentare? Ce se întâmplă dacă ați putea să-l conectați și la un document Word sau Excel (și să specificați exact ce parte a documentului doriți să îl deschideți)? Ei bine, se poate face și vă voi arăta cum în acest post.

Pentru început, va trebui să aveți prezentarea dvs. PowerPoint, precum și celălalt fișier pe care doriți să îl conectați. În acest exemplu, vom fi conectați două prezentări PowerPoint împreună și săriți imediat la Slide 2 pentru a doua prezentare.

Link mai multe prezentări PowerPoint

Pasul 1: Găsiți sau creați obiectul dorit pentru link-ul dvs. Aceasta ar putea fi o imagine, un clipart, un text etc. Selectați obiectul și faceți clic pe Hyperlink buton sub Introduce tab. Acest lucru ar trebui să funcționeze foarte bine pe Office 2007, 2010 și 2013.

Pasul 2: Acum caseta de dialog pentru hyperlink-ul a fost deschisă, căutați și găsiți fișierul pe care doriți să îl conectați. Faceți clic o dată pentru a evidenția fișierul, dar nu închideți încă caseta de dialog, deoarece există încă un pas pentru a finaliza.

Notă: Dacă ați terminat la acest pas, veți pur și simplu să vă conectați la întreaga prezentare sau document, în loc de o anumită locație din acel document.

Pasul 3: Faceți clic pe semn de carte buton situat în partea dreaptă a casetei de dialog. Acest buton va deschide o altă fereastră în care puteți selecta locația în care doriți să faceți salt în documentul conectat.

Dacă vă conectați la o prezentare PowerPoint, acesta va afișa toate diapozitivele diferite. Selectați locația din prezentarea dorită și apăsați OK.

Pasul 4: Faceți clic pe butoanele corespunzătoare pentru a închide și a salva modificările pe care tocmai le-ați făcut.

Pasul 5: Testați link-ul pentru a vă asigura că funcționează corect. Notă:Hyperlink-urile din PowerPoint funcționează numai când vă aflați în modul de prezentare.

Această caracteristică poate fi foarte utilă dacă doriți să utilizați o porțiune a unei prezentări diferite în propria dvs., dar nu doriți să faceți prezentarea dvs. foarte lungă în acest proces. Este, de asemenea, util dacă doriți să adaptați prezentarea la diferite segmente de public.

Pentru anumite segmente de public, puteți trece prin prezentarea dvs. fără să faceți clic pe hyperlink, dar alții ar putea avea nevoie de mai multe detalii, astfel încât să faceți clic pe hyperlink și să le afișați informațiile suplimentare.

Merită de asemenea menționat faptul că atunci când vă conectați la un alt diapozitiv într-o altă prezentare, acesta va afișa toate diapozitivele după diapozitivul conectat care se află în a doua prezentare înainte de a reveni la următorul diapozitiv din prezentarea inițială.

Link PowerPoint la Word sau Excel

Din păcate, procesul de conectare la un marcaj Word sau la un interval numit Excel nu este la fel de simplu. Dacă urmați pașii de mai sus și selectați un fișier Word și apoi faceți clic pe Marcaj, veți primi următorul mesaj de eroare:

Microsoft PowerPoint nu a putut deschide acest fișier sau nu a putut parsa un fișier de acest tip.

Deci, ce ar trebui să faceți acum? Ei bine, trebuie să tastați manual numele de marcaj sau intervalul numit după calea din caseta de adrese.

Mai întâi, selectați fișierul și apoi adăugați o # simbolul și numele marcajului până la capăt. Faceți clic pe OK și apoi testați linkul pentru a vă asigura că funcționează. În cazul în care nu sunteți sigur cum să creați marcaje în Word, tot ce trebuie să faceți este să selectați orice locație din documentul dvs. Word și apoi să mergeți la Introduce și faceți clic pe semn de carte.

Mergeți și dați semnul dvs. un nume și asta este vorba despre asta. Când faceți clic pe link-ul din prezentarea dvs. PowerPoint, acesta va deschide Word în locația exactă a marcajului din document.

În Excel, selectați celulele și apoi mergeți mai departe și introduceți un nume în cutia mică care vă arată numărul de celule și apoi apăsați Enter.

Când faceți clic pe link, se va deschide Excel și întregul interval va fi selectat automat, astfel încât nu trebuie să mergeți în jurul încercând să îl căutați.

Per ansamblu, caracteristica hyperlink este destul de utilă dacă aveți o prezentare care ar fi completată cu legături către date sau documente justificative. Dacă aveți întrebări, postați un comentariu. Bucurați-vă!